Ådalen Djurs

Ådalen Djurs

– Spejderne i Lime

Praktisk

At være KFUM Spejder
Som spejder får du venner for livet, udfordringer til både hoved og krop og så lærer du at at klare dig selv i alle livets situationer. Spejder handler om at lære at klare sig selv og om at udvikle sig som et helt menneske, der er i stand til at gøre en positiv forskel i sit eget og andres liv. På den måde adskiller spejder sig fra mange andre fritidsinteresser. Som spejder lærer du at tage ansvar for din egen personlige udvikling, at vise respekt for andre mennesker og være ansvarlig over for naturen og det samfund, du er en del af.

Læs mere om KFUM Spejderne og spejderarbejdet på http://kfumspejderne.dk

Indmeldelse
Det er altid muligt at prøve om spejder er noget for dig. Mød op og vær med – husk praktisk tøj til at være udendørs. Har du spørgsmål så kontakt en af lederne (brug gerne kontakt siden). Efter ca. 3 møder skal man indmeldeles i gruppen. Selve indmeldelselen koster 50 kr. som dækker et tørklæde og et enhedsmærke.

Uniform
Når man vil supplere tørklædet med en uniform, kan den købes hos 55 graders nord. Gruppen køber og sælger også brugte uniformer – spørg om vi har en uniform på lager i den rigtige størrelse.

Pris
Det koster 375 kr. pr. halvår at være medlem (rovere dog kun 220). Kontingentet dækker materialer, leje af lokaler, mærker til uniformen mm. Der opkræves desuden deltagerbetaling for turer og arrangementer. Som medlem er du dækket af KFUM-Spejdernes ulykkesforsikring når du er til spejder.

Alle vores ledere er frivillige og ulønnede.

Børneattester
Alle børne- og ungdomsorganisationer kan desværre komme i situationer, hvor nuværende eller tidligere medlemmer bliver anklaget for seksuelle krænkelser. Hos KFUM-Spejderne arbejder vi åbent og aktivt for at undgå disse situationer, ved at screene vores frivillige ledere. Således er det et krav, at alle ledere og medhjælpende medlemmer over 15 år afleverer børneattest fra Det Centrale Kriminalregister.

Nyheder
Vi er i gang efter sommerferien

20. august 2019 · Ikke kategoriseret

Sommerferien er slut og vi er klar til en ny sæson. Mødetidspunkterne er uændret og fremgår af forsiden. Kom og..

Læs mere